Full program Workshops and talks
Price
50 kr / Gratis (SPKRBOX-festivalpass og DansiT-medlemmer)
Location
DansiT
Duration
1,5 timer
Saturday 19. September 2015 - kl.10:00

I denne workshopen vil Hiphopdansens “social party moves”/opprinnelse være i fokus!

Deltakere på workshopen vil få en introduksjon til hiphopdansens vokabular og grunntrinn, men også til koordinasjon og isolasjoner. Det blir en mashup av foundation drilling og instruktør Marikken Heitkøtter Bratlies personlige uttrykk i dansen, gjennom repetisjoner av både trinn og koreografi.

Workshopen er en del av hiphopteaterfestivalen SPKRBOX som går av stabelen i Trondheim fra 17. – 20. september.

Praktisk informasjon

Det er ingen forhåndspåmelding til workshopen, så det er bare å møte opp i døra før workshopen begynner. Innehavere av SPKRBOX-festivalpass og DansiT-medlemmer har gratis inngang, øvrige betaler 50 kr. Workshopen er åpen for alle interesserte!

Om Marikken Heitkøtter Bratlie

Marikken Heitkøtter Bratlie er medlem av Hiphop-gruppen Cre8 og jobber som utøvende danser og pedagog, i tillegg til å delta i battles i både inn- og utland. Bratlie har medvirket i en rekke teaterproduksjoner som Urban X i Den Norske Opera og Ballett, Wall Street av Twisted Feet i Gøteborgs Operaen, Jungelboka på Det Norske Teateret, Now the field is open med Deep Down Dopeizm og Impure Company, Gamer av Camilla Tellefsen og Each One Teach One med Riksteateret. Hun har også lang erfaring fra TV-produksjoner som Stjernekamp, Melodi Grand Prix, Mitt Dansecrew, Spellemannsprisen og Idrettsgallaen, og har danset for artister som Madcon, Ylvis, Mo, Samsaya, Admiral P og Alexandra Joner. Marikken Heitkøtter Bratlie har undervist ved dagskoler, kveldsskoler og i utlandet; Kyrre Texnæs (Cre8), Subsdans, Circle Det Norske Hiphop Huset, Quickstyle Studio, Bårdar, Flow, Bajazz, Jump, Raw dancestudio (Trondheim), Twisted Feet (Gøteborg) og i Hong Kong.