Forestillinger Fullt program
Pris
Betal det du kan 75kr – 250kr
Sted
Ravnkloa
Lengde
40 min
søndag 3. september 2023 - kl.13:00 Billetter
søndag 3. september 2023 - kl.15:00 Billetter

Bli med på en fascinerende reise som utforsker cruisingens betydning for menn som søker menn i Ravnkloa. Oppdag de komplekse sammenhengene mellom cruising, seksuell frigjøring og hiv/aids sammen med tre homofile utøvere som levende arkiv!

I performancen Treffpunkt – et cruisingarkiv blir kroppene til scenekunstnerne Ulf Nilseng og Corentin JPM Leven levende arkiver og formidlere av historiene rundt “cruising” og sex mellom menn i Ravnkloa, som foregikk lenge før og etter avkriminaliseringen av homofili i 1972. 

Historisk har cruising spilt en viktig rolle for menn som har sex med menn, og i tilknytning til forebygging under hiv/aids-krisen på 1980- og 90-tallet. Med karakteren Lola som guide vil publikum gjennom dans, tekst, sang og musikk få innsikt i mange ulike historier som vever seksuell frigjøring, hiv/aids og ukjente sider av Ravnkloa og Trondheim sammen.

Performance-verket er utviklet av Nilseng og Leven i forbindelse med utstillingen PARADE under Skeivt Kulturår i 2022, kuratert av Håkon Lillegraven og Bjørn Hatterud. 

Visningen kl. 15 blir tegnspråktolket

Medvirkende

Utøvere: Ulf Nilseng, Corentin JPM Leven, Noel Reinoso Frontela

Tegnspråktolk: Audun Nyhus