Barne- og ungdomsprogram Fullt program Utvidet program
Pris
Gratis
Sted
Rosendal Kafé
Lengde
45 min
søndag 24. september 2023 - kl.13:00

Konserten blir tegnspråktolket

En tegnspråktolk tolker og gjengir det som ellers fås gjennom hørselssansen. Det kan variere i hvor stor grad forestillingen eller aktiviteten tegnspråktolkes – om det gjelder all tale, sangtekst og musikk eller kun enkelte deler. Vi tekster også noen av forestillingene/aktivitetene.

Les mer om tilgjengelighet og tilrettelegging

Tullkattesnutene vil gjerne ut på byen og ut i verden – og vil gjerne spille for dere!

En del av barnefestivalen LÆVEN!

Kirsti Huke og Siri Gjære spiller musikk for barn og voksne i alle aldre og har også fundert en del i det siste på hvordan alt henger sammen – du også!? JA, sant. Det er mye vi ikke vet og det er vel greit, det og! Kanskje, kanskje, kanskje har vi også med oss en gjest, men det vet vi ikke sikkert ennå, så det kan vi ikke røpe! Og så slipper vi plate i disse dager, så det vil vi gjerne få feire med dere!

Tullkattesnutene er rett og slett bra musikk som Huke og Gjære liker og lager selv; for barn, for voksne, for alle mulige slags folk. Musikerne sier selv:

Vi elsker å spille for publikum med barn i, fordi vi har mye å lære av hverandre og fordi musikk er et grenseløst og aldersløst språk, som knytter oss sammen og som berører og beveger.

Kyrre Laastad er med som spesiell gjest på konserten med Tullkattesnutene.

Medvirkende

Komponister, tekstforfattere og musikere:Kirsti Huke, Siri Gjære & Kyrre Laastad
Foto:Lena Knutli