Forestillinger Fullt program Multiplié dansefestival
Pris
Betal det du kan 75kr – 250kr
Sted
Rosendal Teater - Sal 1
Lengde
1 time 40 min
lørdag 25. mars 2023 - kl.20:00 Billetter

La bitchcrafting lede deg ut i fristelse!

Aldersgrense fra 12 år

Granddaughters er alle kvinnene vi har blitt født av, og deres mødre, de vi bærer med oss i kroppen, som lærte oss å danse, som brøyta vei, ble brent eller oversett, de vi er redde for, ser opp til, skulle ønske at vi var. Granddaughters er søsterskap, omsorg og fryktløst samhold. Det er å være en kanal for noe annet enn seg selv, å ta imot råd fra dyr, og å lene seg inn i gråtekonenes styrke.

I prosjektet har Bøler Samvirkelag jobbet med koreografene Halla Ólafsdóttir (IS/SE) og Eliisa Erävalos (FI/SE) praksis «bitchcrafting», og latt det lede oss ut i fristelse.

Bøler samvirkelag har oppstått gjennom deling og drift av et studio på Bøler Hovedgård i Oslo og består av dansekunstnerne Ingeleiv Berstad, Ida Gudbrandsen, Kristin Ryg Helgebostad, Pernille Holden, Marianne Kjærsund, Sigrid Kopperdal og Venke Marie Sortland. Som en del av Oslos frie scenekunstfelt har gruppas medlemmer jobbet sammen og hver for seg i mange ulike konstellasjoner og prosjekter de siste 10-13 årene, både som skapende og utøvende dansekunstnere.

Bøler Samvirkelag + er navnet på en serie med prosjekter initiert av Bøler Samvirkelag, der vi engasjerer forskjellige koreografer til å lage verk med oss som utøvere, slik at vi kan forfølge drømmen om å være dansere i et kompani.

Billetter lørdag 25.03 kl. 20:00

Forestillingen er en del av Multiplié dansefestival 2023

www.bølersamvirkelag.no

Medvirkende

Koreografi: Eliisa Erävalo og Halla Ólafsdóttir

Utøvere: Ingeleiv Berstad, Eliisa Erävalo, Loan Ha, Kristin Ryg Helgebostad, Julie Moviken, Marianne Kjærsund og Venke Sortland

Originalbesetning: Ingeleiv Berstad, Ida Gudbrandsen, Kristin Ryg Helgebostad, Pernille Holden, Marianne Kjærsund, Sigrid Hirsch Kopperdal og Venke Sortland

Tekst: Utøverne

Musikk: The Knife, Samuel Barber

Lys: Ingeborg Olerud

Lyd og teknisk avvikling: Nikolai Høgset, Antony Aubert

Initiativ og produsent: Bøler Samvirkelag

Støttet av: Kulturdirektoratet, Fond for lyd og bilde, FFUK, Oslo Kommune

Foto: Simen Thornquist