Forestillinger Fullt program
Lengde
ca 30 minutter
lørdag 18. februar 2023 - kl.18:00

DansiT har som mål å tilrettelegge for at publikum med ulike funksjonsvariasjoner kan få en bedre opplevelse av scenekunsten vi presenterer. 

Lørdag 18. Februar presenterer vi Sixteen Dances av Rannei Grenne og Solveig Styve Holte – en forestilling med samtidsmusikk fra 1951 og samtidsdans fra 2023! I den forbindelse har vi gleden av å arrangere en berøringsvisning for publikum med synshemning i forkant av forestillingen.

En berøringsvisning – også kalt “touch tour” – er en guidet opplevelse i scenerommet til forestillingen hvor scenografi, kostyme og andre sentrale elementer presenteres på en taktil og beskrivende måte. Etter berøringsvisningen blir det et opphold i kafeen før forestillingen begynner kl. 19:00.  

Høres berøringsvisningen interessant ut for deg eller noen du kjenner? Ta kontakt med Betty Nilsen på mail betty@dansit.no eller telefon 924 35 225 innen onsdag 15. Februar.  

Les mer om forestillingen

Bildebeskrivelse: Arrangementsbildet viser en gråblå bakgrunn med mange små hvite prikker på, nesten som snøfnugg. Midtstilt i bildet synes noe som kan forestille en snødekt fjellskråning. I forgrunnen er omrisset av fire kropper med armer og hender som strekker seg i forskjellige retninger. Vi ser kun konturen av hver kropp, og de er alle svarte, som om de er skygger på en vegg. Innenfor omrisset av hver enkelt kropp skimtes ulike utsnitt av et svarthvitt fotografi. Fotografiet er av symfoniorkesteret Trondheim Sinfonietta, og vi ser til sammen seks medlemmer fra orkesteret. Tre av medlemmene sitter med hvert sitt strykeinstrument i hånda.