Forestillinger Fullt program Multiplié dansefestival
Pris
Inngangsbillett museet 140kr / Honnør/Student: 80kr / 0-18år: 0kr
Lengde
3 timer
søndag 14. april 2024 - kl.13:00

– fra den dypeste gong til den lyseste klokke.

Bli med på en interaktiv lyd- og bevegelsesreise inspirert av det unike lydbildet til indonesiske gamelan-instrumenter. ImproDans Trondheim og SiTron skaper et åpent rom for og med publikum og tilbyr en tretimers interaktiv forestillingsopplevelse åpen for alle. Kom og gå som du ønsker og delta så mye du vil.

Vekslende mellom bevegelse, lyd og stillhet, refererer Altered States til inspirasjonskilden og hjemstedet til gamelan-instrumentene i Indonesia og lydens reise fra Bali til Trondheim. Opplev det enorme soniske spennet fra den dypeste gongen til den lyseste klokken ved å lytte, se på eller bli beveget av musikken og bli med i bevegelsesimprovisasjonen.

Dette er det første samarbeidet mellom ImproDans Trondheim og SiTron, og et initiativ av dansekunstner Anna Thu Schmidt og musiker Espen Aalberg som begge deler en lidenskap og fascinasjon for indonesisk kunst.

ImproDans Ensemble ledes av Anna Thu Schmidt i samarbeid med dansekunstnerne Nina Wollny og Hwa Wei-An. Musiker Espen Aalberg blir akkompagnert av ensemblet i SiTron.


Medvirkende

ImproDans TrondheimAnna Thu Schmidt
DansereNina Wollny & Hwa Wei-An
Musikk SiTron EnsembleEspen Aalberg, Eirik Hegdal, Tor Haugerud, Michael Francis Duch, Bergmund Skaslien, Daniel Formo, Live Smidt
Støttet avKulturrådet, FFUK, Trondheim Kommune, SiTron, Trondheim Kunstmuseum, Sparebank 1 SMN og DansiT
I samarbeid med Trondheim Kunstmuseum