Ungdommer mellom 16-18 år søkes til teaterprosjekt

Scenekunstprosjekt søker fem ungdommer med tilknytning til Kolstad/Saupstad til å være med i forestillingen Utopia – Et drømspel fra Kolstad, som finner sted på Saupstad/Kolstad februar/mars 2024.

Hvor og når:
– Workshop-audition: 29. november kl. 16 på Boxen fritidsklubb på Saupstad/Kolstad. Adresse: Reier Søbstads vei 24, 7078 Saupstad.
– Prøver og forestillinger: 19. februar – 17. mars 2024 på Kolstad/Saupstad i Trondheim.

Påmelding:
Påmelding sendes til DansiT ved Ingeborg Dugstad Sanders på e-post ingeborg@dansit.no innen 28. november.
Skriv tre setninger om hvem du er og hvorfor du vil være med i prosjektet. 

Utvalgskriterier:
Vi er på utkikk etter fem ungdommer med tilknytning til området Kolstad/Saupstad i Trondheim. Du trenger ikke å ha bakgrunn fra teater eller dans fra før, men være motivert til å reflektere og drømme om fremtiden sammen med oss. Vi ønsker ungdommer med alle typer bakgrunn og erfaringer velkommen på audition.

Oppdraget er betalt.

Om forestillingen:

Utopia – Et drømspel fra Kolstad er et drømmeprosjekt som skapes i møte med ungdommer og bydelen Kolstad i Trondheim. Utopier, drømmer om mer rettferdige og harmoniske samfunn har vært rettesnorer for flere politiske kamper. Politikk er endring utenfra, men vi må også endre oss innenfra. Troen på fantasien som noe viktig i seg selv, som en livsviktig skaperkraft er en av bærebjelkene i Utopia. Ideene våre formes av drømmer – drømmer med potensial til å skape endring. Hva drømmer mennesker på Kolstad om? Vi bruker drømmer som inngang for å åpne fantasien og kollektivt drømme frem forestillingen i møte med bydelen Kolstad, fem lokale ungdommer og to lokale utøvere.

Koreograf og regissør i prosjektet er dansekunstner Maja Roel (Oslo/Levanger). Scenekunstner Ibrahim Fazlic (Oslo/Trondheim) er med som kunstnerisk høyre hånd og utøver i prosjektet.

Les mer her: www.majaroel.com

Utopia – Et drømspel fra Kolstad produseres i samarbeid med DansiT – koreografisk senter, Rosendal Teater og Trøndelag Teater.