Uke 30 / 2022

Like me, Like my videos, love my comments and don’t forget to put your thumbs up and your hands in the air!

»Tribute to me» er en dansekonsert koreografert av Martijn Joling, om (konflikten mellom en digital og fysisk) identitet og ønsket om berømmelse.

I denne soloforestillingen er vi vitne til et søk etter tilhørighet og et ønske om sosial status. Forestillingen tar sikte på å utforske den tynne grensen mellom berømmelse og status, våre private og offentlige sider, objektifisering, selvreklamering og konfrontasjonen mellom vår digitale og faktiske identitet.

Premieren av forestillingen vil være på Nonstopfestivalen 2022.

Medvirkende

Koreografi og tekst: Martijn Joling
Utøver: Amy Pender
Musikk av: Bernt Isak Wærstad
Lysdesign: Eirik Hegre
Ytre øye: Katrine Kirsebom
Støttet av: SPENN, Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Viken fylkeskommune, FFUK og DansiT.
Co-produsenter: Tanzhaus Zürich, Mediterranen Dance center (Kroatia) og SALT (Oslo).

Om Martijn Joling

Martijn Dirk Joling startet sin karriere som rapper i Nederland. Han byttet fokus til dans/scenekunst, og studerte kreativ scenekunst på ROC Amsterdam danseakademi (2009) og tok en BA i moderne/samtidsdans ved Kunsthøyskolen i Amsterdam (2014). Martijn har bl.a. jobbet som danser for Dance Company Nanine Linning/Teater Heidelberg, Staatsteater Braunschweig og Bodytalk Tanztheater. I tillegg til å være aktiv som utøver, jobber han også som koreograf og er aktuell med “Clean Bastards” og Tribute to me i 2022. Han har tidligere, bl. a. koreografert stykkene “Limitless”, for Staatstheater Braunschweig, “Bad stories never die” for Bodytalk (DE) og “The butterfly” for CDN Egypt.

martijnjoling.nl