Residens uke 50 / 2023 + uke 2, 7 og 8 / 2024

RAA produksjoner ved Ane Aass er i residens ved DansiT / Svartlamon i forbindelse med Kokong – en danseforestilling for de aller minste med premiere februar 2024.

Dette skal bli en sjangeroverskridende forestilling for barn fra 1-3 år med en sjonglør, en danser og en musiker. I samspillet mellom utøvere og publikum skapes en poetisk, morsom og undrende forestilling om å bli født, om å oppdage, om å forundre seg over alt det nye. Kort sagt: om det å være til.

Vi viser forestillingen i samarbeid med Rosendal Teater lørdag 24. og søndag 25. februar 2024. Fredag 23. februar ønsker vi de aller minste barna i de lokale barnehagene velkommen til visning – ta kontakt med betty@dansit.no innen 10. januar hvis dette er interessant for deg og din barnehage.

Om kunstnerne

RAA produksjoner drives av Ane Aass og Rasmus Rohde. De holder til på småbruket Rosenlund i Indre Fosen kommune. Siden oppstarten i 2005 har de laget scenekunst og musikk, skrevet tekster og teatermanus, regissert forestillinger og komponert musikk – ofte på tvers av kunstarter og sjangre, og ofte for både barn og voksne. 

Selskapet står bak flere kritikerroste forestillinger, konserter og prosjekter.

Medvirkende

Ane Aass, regi og konsept

Tone Pernille Østern, koreografi

Jenny Hilmo Teig, scenografi og kostyme

Maria Kannegaard, komponist

Ida Eilertsen, produsent

Eirik Brenne Torsethaugen, lyskonsulent

Julian Sæther, sjonglør

Loan TP Hoang, danser

Kirsti Huke, musiker