Forestillinger Fullt program
Pris
200/130 (student, scenekort)/100 (festivalkort)
Sted
Teaterhuset Avant Garden
fredag 22. september 2017 - kl.18:00
lørdag 23. september 2017 - kl.15:00

You look like you er en intim og lekende forestilling som blir til gjennom risiko, selvutlevering og eksperimentering.

Her utforskes potensialet i mellommenneskelig kommunikasjon – mellom forestillingens publikum og utøveren på scenen, mellom flere hoder og én kropp. Publikum inviteres til å bidra med instruksjoner og kommentarer til det danseren gjør, og danseren tolker dette fortløpende.

You look like you handler om viljen til å kommunisere gjennom kunst, og om hvordan man som utøver og publikum håndterer mulighetene, problemstillingene og usikkerheten som kan oppstå i møte med den andre. I løpet av denne forestillingen kan alt skje, samtidig som man blir tvunget til å forholde seg til sine egne handlinger.

Hver eneste visning av forestillingen introduserer en ny danser for et nytt publikum. Ut fra det blir en unik forestilling til fra gang til gang. Rommet er noenlunde definert, og innredet både estetisk og etisk, akkurat passe stort til utfoldelse, lite nok til intimitet – en ramme for det uvisse og ukjente som vil oppstå mellom danseren og tilskueren. Alle deler på ansvaret for de forhåpningene som vekkes i mulighetene, og komplikasjonene, for ikke å nevne frykten, og alle de andre følelsene mellom sjenanse og verdighet hos utøver og hver og en av publikum.

Hensikten er ikke å skape noen dramatisk katarsis, men å øke bevissthet og tilstedeværelse. Inntrykket av at alt kan skje skal fylle dette rommet, og sette danseren i en tilstand av fullt fokus, en hyperaktiv variant av den stemningen man gjerne forbinder med å ligge for døden og spørre seg selv: hvis jeg kunne gjøre dette en gang til, ville jeg gjort det annerledes?

*Forestillingen er programmert til årets Bastardfestival av Teaterhuset Avant Garden og DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge. DansiT co-produserer i tillegg forestillingen i Trondheim, og har hatt audition for dansekunstnere i Trondheim. 

Medvirkende

KONSEPT: Yaniv Cohen
DANSERE: Rebecka Lange, Ingrid Sørensen, Emile Thun, Julie Steinjord Mjøen
KUNSTNERISKE RÅDGIVERE: Asher Lev, Amit Gour og Andrea Spreafico
MUSIKALSK OG TEKNISK RÅDGIVER: Gisle Martens Meyer
LYSDESIGN: Martin Flack
SCENOGRAFI: Simen Aanerud
SOFTWAREDESIGN: Itay Galim
PRODUSERT AV: Y to C – Yaniv Cohen
CO-PRODUSERT AV: Hessisches Staatsballett, Carte Blanche, BIT Teatergarasjen, Bærum kulturhus
VISNINGEN I TRONDHEIM ER CO-PRODUSERT AV: DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge
STØTTET AV: Norsk kulturråd og Miphal Ha-pais