Forestillinger Fullt program Multiplié dansefestival Utvidet program
Pris
Gratis
Sted
HAVET
Lengde
2 timer
lørdag 20. april 2024 - kl.17:00 Billetter

I år samarbeider Multiplié med to andre festivaler i byen, Trondheim Fringe Festival og Meta.Morf. Vi anbefaler at du sjekker ut Trondheim Fringe programmet, og vi anbefaler spesielt denne forestillingen

CrotonicX – Bodymemory WOW – part II inviterer publikum med på en reise gjennom vinterfrost og dvale mot våryr – liv, lys og lyst. En hyllest til kroppens intuitive navigering av minner, møter, mening, mål og mysterier ingen fullstendig kan begripe, forstå, forklare eller fornekte at finnes.  

Men kroppen forstår 

Kroppen husker 


Kroppen vet 


Bodymemory WOW undersøker ekstatiske tilstander gjennom rytmer, ritualer, tid og rom – gjennom kroppens opprinnelig og iboende evnen til å hensette seg i ulike grenseforskyvende bevissthetstilstander som gjør det mulig å dykke enda dypere inn i mystiske rom og ukjente verdener, inn til intuitive uttrykk og nye landskaper som åpner opp for universer av metamorfose, forvandling og transformasjon. 

Les mer

Medvirkende

Medvirkende: Loan TP Hoang, Céline Meillaud, Marie Rechsteiner, Rebecka Lange  
Musikere: Maiken Sneeggen – Gong & Tor Haugerud – Perkusjon
Fotokreditering: Raymond Eide

Trondheim Fringe Festival

14. – 20. April 2024 arrangerer HAVET Trondheim Fringe Festival! 

Trondheim Fringe Festival er en feiring av det som befinner seg på utkanten. Festivalen viser kunst som produseres utenfor de store institusjonene, og uten de store midlene. Kort sagt en feiring av det fantastiske upolerte og kreativiteten man kan finne i begrensninger. Vi lover en spennende uke med et variert program for både store og små. Havets lokaler fylles med teater, dans, konserter, cabaret, humor, kurs, kunstnersamtaler og fest for å nevne noe!