18. august 2017 - kl.10:00 5 timer Gratis/500 kr Sted: DansiT Kurs og samtaler

DansiT og Norsk Kulturskoleråd inviterer til fagdag for dansepedagoger i Midt-Norge!

Jazz-metodikk med Marita Mesloe Skaiaa
Fredag 18. august 2017 kl. 10.00 – 15.00
Sted: DansiTs lokaler, Strandveien 33, Trondheim
Kursavgift: Gratis for pedagoger i Kulturskolen og medlemmer i DansiT / Øvrige deltakere kr. 500,- (inkluderer medlemskap i DansiT hvis ønsket)

Del 1: Jazzklasse (blanding av jazz og lyrisk jazz). Økta gir en mulighet til å kjenne klassesituasjonen som elev på kroppen, og gir innsikt i materiale og metoder som danner et godt grunnlag for neste økt.
Del 2: Samarbeidsøkt der deltakerne tar utgangspunkt i noen av øvelsene fra klassen, og jobber med å videreutvikle og tilpasse disse til egen undervisningsmetode og stil. Det vil også fokuseres på hvordan en best kan legge opp til god progresjon innen de samme øvelsene med tanke på både alder og nivå. Her oppfordres deltakerne til å dele erfaringer og komme med aktuelle problemstillinger.

Det vil bli felles lunsjbuffet mellom de to øktene. Gi beskjed om du har noen allergier.

Påmelding til ingeborg(at)dansit.no innen mandag 14. august!

Om Marita Mesloe Skaiaa

Marita Mesloe Skaiaa (f. 1979) har en BA som ballettpedagog ved Balletthøyskolen i Bodø (1998 – 2001), og etterutdanning ved Dance New Amsterdam i New York (2003 – 2004). Hun har undervist ved videregående skoler og private ballettskoler i Bodø, Bergen og Trondheim i over 15 år, og er nå ansatt ved Ole Vig videregående skole og ved Step By Step. Marita har undervist alle aldre og nivåer, med hovedvekt på klassisk ballett og jazz/ lyrisk jazz.