Dansefilm Fullt program Kurs og samtaler Multiplié dansefestival
Pris
200 kr
Sted
DansiT
Lengde
4 timer
torsdag 12. april 2018 - kl.10:30

Velkommen til dansefilm LAB – et praktisk utgangspunkt for å utforske forholdet mellom koreografi/bevegelse og filmmediet, tilrettelagt av dansefilmskaper Maia Elisabeth Sørensen (DK/NL).

LABen er åpen for alle kunstnere som er interessert i dansefilm. Tidligere erfaring med sjangeren er ingen forutsetning for å delta.

Økten introduseres med en praktisk oppgave, gitt av Maia Elisabeth Sørensen. Alle deltagerne vil jobbe med denne oppgaven, og ved slutten av økten vises resultatene for tilbakemeldinger. Under tilbakemeldingsdelen ved slutten av økten er det også mulig å adressere behov, eller stille spørsmål relatert til kunstformen.

Denne økten vil ledes av Sørensen, som en introduksjon til formatet.

Begrenset antall plasser. Påmelding via epost til: hilde(at)dansit.no

Bakgrunn

LABen ble initiert av Maia Elisabeth Sørensen og Goleb Art Space i Amsterdam i November 2017 med formål om å skape et rom som muliggjør samarbeid mellom kunstnere og praktisering av dansefilm som kunstform. LABen holdes annenhver måned for lokale kunstnere. Deltagerne kommer fra alle kunstfelt, noe som er med på å forme nye perspektiver på kunstformen dansefilm.