Uke 32 / 2022

Lasse Passage er komponist og musiker. Ingrid Berger Myhre er dansekunstner.

Når de jobber sammen er det ofte for å undersøke forventninger til eget virke. De har ulik erfaring, men deler forhandlingsrommet som oppstår i kjølevann av at de møtes i periferien av egen ekspertise. Samarbeidet deres handler derfor ofte om å finne nye måter å artikulere en arbeidssituasjon på der begge fungerer likeverdig, uten å måtte være like. Med list og humor funderer de over konvensjoner i scenekunsten for bedre å forstå hva et koreografisk språk kan romme.

I 2019 lagde Ingrid og Lasse forestillingen Panflutes and Paperwork. I Trøndelag er den vist på Kortreist Dansefestival, Storstuggu Røros, Dampsaga Steinkjer og under Bastard Festival på Rosendal Teater. «No Dreams, No Gold» er deres neste scenekunstprosjekt.

Medvirkende

Koreografi: Ingrid Berger Myhre and Lasse Passage
Musikk: Lasse Passage and Ingrid Berger Myhre
Co-produksjon: Dansateliers Rotterdam (NL)
Støttet av: DansiT

Om kunstnerne

Ingrid Berger Myhre er en norsk dansekunstner med base i Brussel. Hun har en MA Choreography; research and performance fra ex.e.r.ce ved Centre Chorégraphique National de Montpellier, og fulgte senere research studios på P.A.R.T.S. I perioden 2020 – 2024 er arbeidet hennes støttet av Advancing Performing Arts Project (APAP).

ingridbergermyhre.com

Komponist og artist Lasse Passage, begynte å studere komposisjon ved Griegakademiet i Bergen og gikk videre til å fullføre en BA i Sonologi fra Kongelige Konservatoriet i Den Haag (NL). Hans kompositoriske virke er farget av hans bakgrunn med elektroakustikken (EA), den rytmiske musikken – og symbiosen mellom disse.

lassepassage.com