Multiplié dansefestival

Multilpié dansefestival 2023

Multiplié dansefestival 2023 arrangeres i perioden 18. – 25. mars!

Multiplié dansefestival presenterer dans og koreografi som tøyer og bøyer vår forståelse av hva dans kan være og for hvem. Her får du opplevelser fra det mer intime til det storslåtte, for både barn, ungdom og voksne. Du får møte internasjonale, nasjonale og lokale dansekunstnere i ulike scenerom, uterom, på filmlerret, i utstilling og gjennom samtaler, workshops og presentasjoner. Det blir også mange muligheter for å danse og feste!

Festivalen vil strekke seg over åtte dager, så benytt anledningen til å oppleve engasjerende dans og koreografi i ulike former, formater, og på overraskende steder.

Vi gleder oss til å se deg på festival!

Historikk

Multiplié Dansefestival ble etablert som Trondheim Community Dance Festival i 2004 av Inclusive Dance Company i samarbeid med Kulturenheten i Trondheim Kommune og Teaterhuset Avant Garden. Hensikten var å gi Danselaboratoriet en profesjonell samtidsdanskontekst å delta i og bidra til. Allerede ved neste festival, i 2006, byttet festivalen navn til Multiplié, som den har blitt hetende siden. Festivalen har vært arrangert som biennale, men fra og med 2019 arrangeres festivalen årlig.

Festivalvideoer 2014 – 2022

Programforslag

Programforslag sendes til arnhild@dansit.no og asgerdur@dansit.no