6. april 2019 - kl.10:00 1,5 time 90 / gratis Sted: Cinemateket Fullt program Kurs og samtaler Multiplié dansefestival PRODA

Kjønn, status og posering er stikkord for denne workshopen. Vi tar utgangspunkt i stereotypiske karakterer og skikkelser, og gjør oss kjent med det fysiske språket deres. Når vi har gjort oss bevisste denne fysikken og dens potensielle makt kan vi vri og vende på karakterene, mixe sammen de som utfordrer hverandre og legge til flere elementer.

Workshopen er gratis for medlemmer av PRODA/DansiT og for alle med festivalpass.

Billetter

Om Th’Line

Th’Line ble etablert i 2006 og drives av dansekunstnerne Kristina Wallace og Ida Wigdel, begge utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo og ansatt i Skuespiller -og Danseralliansen siden 2017. Kompaniet har utviklet et eget uttrykk som blander det vakre og det stygge, det dumme og det kule om hverandre på konfronterende vis. Den fysiske humoren er en drivkraft i arbeidet og de har en helt spesiell form for fysisk timing der de blander teknisk avansert dans med det mer naive og hverdagslige. Konfrontert av kapitalismen, sosiale medier og maktoverskridelser drar Th’Line fokuset på kropp og image til det ekstreme i arbeidene deres.