29. februar 2020 - kl.11:00 4 timer 500 / 800 Sted: DansiT Fullt program Kurs og samtaler

ILL-ABILITIES ønsker å dele sine inkluderende undervisningsmetoder. Dansecrewet har mange års erfaring med å lære bort grunnleggende breakdance og inspirere deltakere til å utøve sine styrker gjennom ulike metoder for bevegelse.

ILL-ABILITIES mener at alle bør ha muligheten til å danse og uttrykke seg. Train-the-Trainer er et kurs spesielt utviklet for pedagoger og utøvere som tar sikte på å berike sin oppfatning om inkluderende dans og fremme et mer inkluderende miljø i danseinstitusjoner, skoler og blant profesjonelle aktører.

Kurset vil holdes av Luca «Lazylegz» Patuelli og Redouan «Redo» Ait Chitt.

Priser:
Earlybird: kr. 500 (Til og med 10. februar).
Latebird: kr. 800 (Etter 10. februar).

BILLETTER

Om ILL-ABILITIES

ILL-ABILITIES™ er et internasjonalt breakdance crew bestående av åtte dansere fra hele verden. ILL-ABILITIES ble opprettet sommeren 2007 av Montreal-baserte danseren Luca “Lazylegz” Patuelli, og er et stjernelag av breakdansere med ulike funksjonsnedsettelser som hadde som mål å konkurrere i breakdance konkurransekretsen, og vise verden at dette er mulig. I dag sprer ILL-ABILITIES positive tanker ved å dele historiene sine med motiverende underholdningsprogrammer og danseforestillinger over hele verden.

ILL-ABILITIES kommer til Trondheim i forbindelse med Multiplié dansefestival 2020 og årets kunstneriske utviklingsprosjekt.

Mer om ILL-ABILITIES