Fullt program Kurs og samtaler
Pris
Gratis
Sted
Dansens Hus, Oslo
Lengde
6 timer
fredag 25. mai 2018 - kl.10:00

Hvordan lede seg selv og hvordan takle endring som kunstner?

Velkommen til et spennende seminar om motivasjon, selvledelse, endringsledelse og entreprenørskap. Med foredrag og samtaler, ønsker vi å ta tak i de aspektene som det legges mindre vekt på i kunstneres utdanningsforløp:

  • Hvilke resultater ønsker jeg å oppnå som skapende/utøvende kunstner?
  • Hvordan leder jeg meg selv i oppgang- og nedgang?
  • Hvordan håndterer jeg å arbeide mye alene?
  • Hva driver meg i mitt arbeid som kunstner?

Seminaret holdes av Donatella De Paoli, Ass. Prof. Handelshøyskolen BI og direktør/kunstnerisk leder i Panta Rei Danseteater, Anne Ekenes.

MERK 
Deltakerne får tilsendt en hjemmeoppgave som må være oss i hende senest 18. mai.

Seminaret er GRATIS! Ta med matpakke!

PÅMELDING
Påmelding senest 15. mai ved å sende e-post til thomas@pantareidanseteater.com

Bindende påmelding og begrenset antall plasser (20 personer). Først til mølla!

Om kursholderne

Anne Holck Ekenes er utdannet ved Laban Centre London, MA i koreografi i dans for kamera og performance. Anne stiftet Panta Rei Danseteater (PRD) i 2000, og som PRD sin kunstneriske leder har hun ledet en rekke prosjekter og koreografert verk for både scene og eksperimentell film.

Donatella De Paoli har doktorgrad fra Norges Handelshøyskole i Bergen og er tilknyttet Institutt for ledelse og organisasjon på BI. Hun introduserte kunst- og kulturledelse og kreative næringsperspektiv på BI tidlig på 2000-tallet. Det har resultert i opprettelsen av et bachelorstudium, samt flere andre studier som for eksempel Produksjonslederprogrammet for film, TV og scenekunst. De Paoli har skrevet bøker og forskningsartikler om temaene kulturledelse, kultur og næringsliv, kunst i ledelse, samt estetiske perspektiver på organisasjoner. Hun er nå opptatt av koblingen mellom ledelse, digitalisering, kunst og estetikk.