19. september 2015 - kl.12:00 1,5 timer 50 kr / Gratis (SPKRBOX-festivalpass og DansiT-medlemmer) Sted: DansiT Fullt program Kurs og samtaler

Bli med på breakeworkshop med Audun Kvam!

I denne workshopen lærer du basics i Toprock, Footwork, Powermoves og freezes. I tillegg blir det lagt vekt på freestyleteknikk og improvisasjon. Det anbefales å ha med treningssko, joggebukse og en tynn genser.

Workshopen er en del av hiphopteaterfestivalen SPKRBOX som går av stabelen i Trondheim fra 17. – 20. september.

Praktisk informasjon

Det er ingen forhåndspåmelding til workshopen, så det er bare å møte opp i døra før workshopen begynner. Innehavere av SPKRBOX-festivalpass og DansiT-medlemmer har gratis inngang, øvrige betaler 50 kr. Workshopen er åpen for alle interesserte fra 14 år og oppover!

Om Audun Kvam

Audun Kvam er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole og ved The Ailey School i New York. Han har danset i produksjoner ved The Metropolitan Opera House, Den Norske Opera og Ballettt, New England Dance Ensemble, Moving Art Dance Company m.fl. I tillegg til bakgrunnen sin som klassisk og moderne danser, har Kvam et sterkt bånd til hiphop. For tiden medvirker han i forestillingen Gamer, og han har nylig koreografert og danset Dødskyss ved Teater Innlandet. I tillegg har han vært og se i flere TV- og filmproduksjoner. Ved siden av dansen produserer Audun Kvam elektronisk dansemusikk og hiphop-beats.