19. oktober 2020 - kl.10:00 20. oktober 2020 - kl.10:00 5 timer Gratis Sted: Mesanin Sted: Rosendal Teater Fullt program Kurs og samtaler

Danse- og scenekunstnere ønskes velkommen til seminar med Hooman Sharifi

Mandag 19. og tirsdag 20. oktober kl. 10 – 15 på Rosendal Teater – Mesanin

Seminar om kunstnerskap: Hvordan bygge sitt selvstendige kunstnerskap, arbeide med koreografi, og bygge langsiktige strategier. Seminaret er samtalebasert.

Seminaret gjennomføres av Hooman Sharifi i samarbeid med DansiT i forbindelse med prosjektet «Byen i Bevegelse». Les mer om prosjektet under.

Ta med egen matpakke! DansiT stiller med kaffe og te.

Påmelding via epost til ingeborg@dansit.no – begrenset antall plasser!

Om Byen i Bevegelse

Prosjektet «Byen i bevegelse» er produsert av DansiT og gjennomføres med kunstnerisk og koreografisk veiledning av dansekunstner og koreograf Hooman Sharifi. Fire lokale dansekunstnere utvikler individuelle soloer i Trondheims bybilde, og hver kunstner bestemmer seg for et spesifikt sted de ønsker å jobbe i relasjon til utviklingen av sin kunstneriske idé. Det kunstneriske og koreografiske arbeidet vil foregå utendørs og i interaksjon med den daglige aktiviteten på stedet.

Prosjektet vil kulminere i visninger under Multiplié dansefestival 2021, men hovedfokus i prosjektet vil være på prosessen, og den koreografiske utviklingen til hver av dansekunstnerne.

Prosjektet er støttet av Trondheim Kulturfond.

Om Hooman Sharifi

Sharifi er født og oppvokst i Iran. Han kom som mindreårig asylsøker til Norge da han var 14 år, og er nå norsk statsborger. Han har virket som danser og koreograf fra han var rundt 16 år gammel. Han har bakgrunn fra hiphop og streatdance-miljøet, og er senere utdannet koreograf ved Kunsthøyskolen I Oslo. I 2000 startet han sitt eget kompani «Impure Company» som har produsert over tjue helaftens forestillinger, og har turnert mye, både nasjonalt og internasjonalt. Fra 2014 – 2018 var Sharifi teatersjef og CEO for Carte Blanche – Norges Nasjonale Kompani for Samtidsdans. Sharifi har lang og bred erfaring som koreograf, utøvende dansekunstner og kunstnerisk leder i dansekunstfeltet.