Forestillinger Fullt program Multiplié dansefestival
Pris
Gratis
Sted
Rosendal Kafé
Lengde
1 time
24. mars 2023 - kl.22:00

La deg forføre, bevege og berøre av den sagnomsuste dragking gruppa “Gutta”

Med Reality and the Real – Late Night Show byr dragking-gruppa Gutta publikum på et innblikk i hvordan verden egentlig henger sammen. De utfordrer hva en estetisk opplevelse kan være. De tøyer og bøyer på publikums kunstforståelse. Gutta er klare til å gi dere alt det dere ikke visste at dere ville ha.

Gutta åpner opp alle dine kanaler; intellektuelle, emosjonelle, estetiske og seksuelle. De inviterer publikum inn i en dyp, bløt, varm og våt tilstand, der dere kan komme i kontakt med deres innerste lyster og bli kjent med nye sider av dere selv. Sammen skal vi alle utvide vår bevissthet så grensene mellom oss oppløses.

Gutta setter stemninga for kvelden med sublim innsikt, sinnssyke moves og pondus fra en annen verden. Etter show byr de opp til dans med en skamløs spilleliste så vi sammen kan skape byens heteste dansegulv.

Forestillingen er en del av Multiplié dansefestival 2023

https://www.gutta.world / FB: @showguttaboys  / Insta: @guttaoslo

Om kunstnerne

Gutta er en dragking-gruppe og et kvinnelig maskulint fellesskap, bestående av fire scenekunstnere: Desiree Bøgh Vaksdal, Josephine Kylén Collins, Lærke Grøntved og Ann-Christin Kongsness. De beveger seg fram og tilbake mellom utforskning og nyansering av egen maskulinitet og skamløs sampling av mannlige arketyper. Gutta møttes i 2018 og ble født foran et utsultet publikum, de fire kameratene Larry, Robin, Lavrans og RichHard har blitt berykta for sine ville shows i alle slags mulige sammenhenger, både skeive, feministiske, kunstneriske og politiske. I 2021 stod Gutta blant annet bak Frognerløftet, kuratert av Kloden Teater og TrAP, de åpnet Politisk Korrekt Teaterfestival på Teater Innlandet med Safe Space med Gutta og de var vertskap og kunstnerisk ansvarlige for Kunstsalongene på Globaliseringskonferansen. I 2022 var de aktuelle med «Gutteklubben Goes To Hell» som var Guttas bidrag til 50-årsmarkeringen for avkriminaliseringen av straffelovens paragraf 213 og en hyllest til den skeive undergrunnskulturen. For mer info (og tilgang på kultklassikeren «Gutta presenterer: GUD»).  

Medvirkende

Gutta: Larry (Lærke Grøntved), Robin (Ann-Christin Kongsness), RichHard (Josephine Kylèn Collins)

Musiker: Ørjan (Ragnhild Nelvik Bruseth)

Lydtekniker: Ketil (Kari-Helene Blystad)

Foto: Ingeborg Bjerke Styve