17. oktober 2017 - kl.19:00 1 time Gratis Sted: Sosiologisk Poliklinikk Dansenett Norge Fullt program Kurs og samtaler

Sosiologisk Polikinikk og DansiT inviterer til paneldebatt om makt og avmakt, tirsdag den 17. oktober. Paneldebatten arrangeres i forbindelse med danseforestillingen «Makt og avmakt», som arrangeres den 19. og 20. oktober på Teaterhuset Avant Garden.

Mer om sosiologisk poliklinikk

Paneldeltakere:

Tony Tran er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og Kunsthøgskolen i Oslo. Han har jobbet som frilansdansekunstner med base i Oslo siden 2012.

Antero Hein er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. I 2013 startet han Hein Creations, hvor han arbeider med film og fotografi gjennom dans og kunst. Han grunnla parkour-gruppen “TiP” i 2006, som nå designer parkour-parker i Sverige, holder treninger og workshops og deltar i eventer, filmer og reklamer.

Martin Loeng er stipendiat ved institutt for sosialantropologi, ved NTNU, og har som interessefelt globalisering, ulikhet, interaksjonsanalyser av møter mellom turister og gateselgere i Tanzania, og økonomisk antropologi og moral. Han har også erfaring fra improteater, hvor maktinteraksjoner er et svært vanlig tema.

Arve Hjelseth er førsteamanuensis i idrettssosiologi siden 2008, ved NTNU. Hans forskningsområder er kommersialisering av idrett, idretts- og kulturpublikum, fotballsupportere og fotball mer generelt.

Mer om Arve Hjelseth

Kveldens samtaleleder er: Svein Hammer er dr.polit. i sosiologi fra NTNU, med norsk politisk kultur, nyliberale styringsteknikker og grønn politikk som studiefelt. Han har job­bet både i Trondheim kom­mune, Hus­banken og høgskolesektoren, samt lagt bak seg to perioder som aktiv politiker.

Mer om Svein Hammer

Dørene åpner kl 18 og paneldebatten begynner kl 19. Det blir servering den kvelden.