5. november 2020 - kl.19:00 60 min 100 Sted: Rosendal Teater Sted: Rosendal Teater - Sal 1 Fullt program Kurs og samtaler

Når du lærer deg å tilpasse deg, omfavne situasjoner og å gjøre ting på din egen måte er det ingen grenser for hva du kan oppnå!

Dette arrangementet er foreløpig utsatt.

Luca «Lazylegz» Patuelli (Canada) og Redouan «Redo» Ait Chitt (Nederland) fra det internasjonale breakdance crewet ILL-Abilities forteller sine unike historier, og deler perspektivene som hjalp dem å overvinne ekstraordinære utfordringer – for så å bli globale influensere i breakdance og mangfold. Mottoet deres er «NO EXCUSES, NO LIMITS». Når du lærer deg å tilpasse deg, omfavne situasjoner og å gjøre ting på din egen måte er det ingen grenser for hva du kan oppnå!

Om ILL-Abilities

ILL-Abilities er et internasjonalt stjernelag av breakdansere med ulike funksjonsvariasjoner. De ble opprettet sommeren 2007 av den Montreal-baserte danseren Luca «Lazylegz» Patuelli, og hadde som mål å konkurrere i breakdance og vise verden at dette er mulig.

I dag sprer ILL-Abilities inspirasjon og positive tanker ved å dele historiene sine med motiverende underholdningsprogrammer og danseforestillinger over hele verden.