11. april 2016 - kl.09:30 14. april 2016 - kl.12:00 15. april 2016 - kl.09:00 16. april 2016 - kl.10:30 Sted: DansiT Sted: Lobbyen, Verkstedhallen Fullt program Kurs og samtaler Multiplié dansefestival

DansiT tilbyr tre ulike workshops med festivalens gjestende dansekunstnere.

Alle workshopene foregår i DansiTs lokaler på Svartlamon. I tillegg arrangeres et seminar for dansekunstnere, scenekunstnere, produsenter og andre interesserte.

WORKSHOPENE OG SEMINAR ER GRATIS!

PÅMELDING: Send en mail med navn, tlf.nr. og aktuell workshop til eline@dansit.noinnen onsdag 6. april.

Samtidsdans for viderekommende ved Cecilie Lindeman Steen

MAN 11. APRIL KL. 09.30 – 11.00

Denne klassen har en release-basert oppvarming, både «stående» og med gulvarbeid. Fokus er rettet mot økonomisering, plassering, koordinasjon og bevisstgjøring av kroppens relasjoner og funksjonalitet. Basert på oppvarmingen utvikles klassen med lengre sekvenser, med stigende tekniske og fysiske utfordringer knyttet til kompleks bruk av kraft og energi. Cecilie Lindeman Steen har vært ansatt som førsteamanuensis og undervist samtidsdans på Kunsthøgskolen i Oslo fra 2011-2015, i tillegg til enkeltstående workshops og veiledning.

ÅPEN FOR: Øvede dansere.

Seminar med Anne Holck Ekenes / Panta Rei Danseteater

LOBBYEN, VERKSTEDHALLEN TOR 14. APRIL KL. 12.00 – 14.30

Seminar om prosjektledelse og publikumsutvikling for dans. Seminaret tar utgangspunkt i prosjektet TILT for idémyldring og diskusjoner.

TILT er et danse- og kunstneroppholdprosjektet som Panta Rei Danseteater gjennomfører i tre regioner på Østlandet i samarbeid med Teater Innlandet, Scenekunst Østfold og Brageteatret i perioden 2015-2017.

ÅPEN FOR: Dansekunstnere, scenekunstnere, produsenter og andre interesserte.

Breakfast Clubbin med Rannei Grenne

FRE 15. APRIL KL. 09.00

Velkommen til en times Breakfast Clubbin – der det kun er pur kjærlighet og deltakelse som gjelder! Ta med en venn, del en sang på spillelista og start dagen med dans. Breakfast Clubbin er initiert og utviklet av Rannei Grenne og Solveig Styve Holte som et forslag til å danse mer sammen. Her deles arbeid, svette og entusiasme!

ÅPEN FOR: Alle, uavhengig av yrke og utdannelse.

Whole Family Dance Fun ved Dance For Me

LØR 16. APRIL KL. 10.30

Musiker Ármann Einarsson, som danser i Dance For Me, og hans svigerdatter Brogan Davison, som er koreograf, inviterer til en fornøyelig danseworkshop for hele familien. Ta med din sønn, datter, bror, søster, onkel, tante, mor, far, bestemor eller bestefar, eller hvem som helst andre du måtte betrakte som familie. Workshopen kommer til å bli både morsom og fysisk, og vil gi din familie en unik opplevelse.

ÅPEN FOR: Alle, uavhengig av danseerfaring og alder.