Children and youth program Full program Workshops and talks
Price
Gratis
Location
Foajé, Mesanin, Rosendal Kafé, Rosendal Teater
Duration
3 timer
Sunday 25. September 2022 - kl.11:00

En bråkete festival for barn og unge, skrudd sammen for kreativ deltakelse og ekstraordinære opplevelser!

Læven er Rosendal Teaters splunkende nye internasjonale festival for samtids-scenekunst, teater, dans, performance og kunst for barn og ungdom. Festivalen er en invitasjon til barn og ungdom (0-15) og deres voksne familie og venner til å komme hit til teateret og lage litt leven, rot, mat og poesi, få huset til å forsvinne, vekke til live et beist, feste med oss, få scenen til å bli et hav og forelske seg i kunst, dans og teater.

Denne sesongen med Læven et samarbeid med Rosendal Teater og DansiT. Den markerer åpningen av vårens barne- og ungdomsprogram: en søndag mot slutten av hver måned full av eventer, aktiviteter, verksteder og moro.

Kom innom, lag mat med barna og spis lunsj med oss. Gratis mat, feststemning og diktopplesning av tenåringer som har jobbet med den fantastiske poeten Priya Bains. Pluss en fest ved lunsjtid for foreldre og barna deres i kafeen. Alt kuratert i samarbeid med Rosendal Teaters fem tenåringskuratorer.

Det er ikke tilfeldig at vi åpner Læven med å invitere Geitmyra Credo til Rosendal. Stiftelsen jobber for å lære så mange barn og unge som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Det gjør de blant annet ved å invitere ungene inn i matlaginga. På Rosendal vil de spre seg rundt i huset med ulike stasjoner hvor barn kan komme og lage mat, smake og lære. Ta med unga til Rosendal og vi skal vise dem hva matglede er laga av!

I tillegg til forestillinger er skjer det aktiviteter som er gratis å delta på, les mer om forestillingene her: