3. april 2019 - kl.21:00 1 time Gratis Sted: Lobbyen, Verkstedhallen Dansenett Norge Fullt program Kurs og samtaler Multiplié dansefestival

Vi møter koregrafduoen Juli Apponen og Jon R. Skulberg til samtale om de kunstneriske metodene og praksisene i JULI/JONs samarbeid, og praksis med en sliten og syk kropp og selvbiografisk materiale. De diskuterer det kunstneriske og koreografiske potensialet i en svak og smertefull kropp, og hvilken etikk som kreves for en slik praksis og estetikk.

Samtalen finner sted rett etter forestillingen Everything Remains av JULI/JON, og modereres av Corentin Jean- Paul Marcel Leven.

 

JULI/JON arbeider med abstraherte koreografiske selvbiografier og stiller spørsmål til hva kropper er og blir til på scenen, i forhold til form og representasjon. JULI/JON fokuserer på potensialet som finnes i begrensninger, svakhet og det utslitte i kropper som er på scenen, ikke fordi de kan, men fordi de ikke kan. Verkene kjennetegnes som minimale, abstrakte og presist koreograferte. De sceniske elementene skaper holistiske bilder og atmosfærer, som er komponert sammen som uatskillelige enheter. Juli Apponen (FI/SE) og Jon R. Skulberg (N) samarbeider om alle aspekter i forestillingene.