21. oktober 2020 - kl.20:00 45 min Gratis Sted: Rosendal Teater Sted: Rosendal Teater - Sal 1 Dansenett Norge Fullt program Kurs og samtaler
Velkommen til kunstnersamtale
Etter forestillingen på onsdag 21. oktober  ønsker vi velkommen til en kunstnersamtale med Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage, moderert av Rose Martin. Her får vi blant annet høre litt mer om hvordan de har jobbet og delt hverandres metoder og praksis fram mot forestillingen «Panflutes & Paperwork».
Samtalen vil foregå inne i sal 1, rett etter forestillingen (ca. kl. 20.00)
Varighet: 30- 45 min
Språk: Engelsk
 
Kunstnersamtalen er en del av samtalerekken «Koreografi i samtiden» som vil foregå denne høsten. Samtalerekken er initiert av DansiT, og vil modereres av Rose Martin (PhD, Dance Studies).
Forestillingen Panflutes & Paperworks vises 21. og 22. oktober kl. 1900 på Rosendal Teater

Medvirkende

Ingrid Berger Myhre er en norsk dansekunstner basert mellom Brussel og Rotterdam. Hun har en Mastergrad i koreografi fra ex.e.r.ce ved Centre Chorégraphique National de Montpellier og har siden 2014 vært tilknyttet koreograf ved Dansateliers Rotterdam.

Lasse Passage er en norsk komponist og artist. Han begynte å studere komposisjon ved Griegakademiet i Bergen og gikk videre til å fullføre en BA i Sonologi fra Kongelige Konservatoriet i Den Haag (NL). Hans kompositoriske virke er farget av hans bakgrunn med elektroakustikken (EA), den rytmiske musikken – og symbiosen mellom disse.

Rose Martin er førsteamanuensis ved Institutt for lærerutdanning ved NTNU, med fokus på multikulturalisme. Martin er tidligere danser ved the Royal New Zealand Ballet, har en PhD i dans, og har en lang og variert erfaring med forskning og undervisning i Midtøsten, Europa og Asia.