Fullt program Kurs og samtaler Multiplié dansefestival
Pris
Gratis
Sted
Rosendal Teater - Sal 2
Lengde
2 timer
søndag 19. mars 2023 - kl.17:00 Billetter

Reis gjennom tid og rom – opplev kroppen gjennom en ny dimensjon!

Vi kaller medtidsreisende og interdimensjonale entiteter!

Under årets festival åpner vi en intergalaktisk portal hvor vi vil strekke våre kropper gjennom tid og rom mens vi tilnærmer oss event-horisonter til de multiversale ormehull i senter av din interne galakse.  Bli med oss på denne supersoniske reisen gjennom sinnsforvrengning og oppdag din glitrende tilknytning til ditt stjernestøvopphav.

Vi kommer i fred. Gjør du?

Gratis billett

Verkstedet er en del av Multiplié dansefestival 2023

Om kunstnerne

(Uoversettelig) fremstår som et ultraplasmavesen som for anledningen og på symbiotisk vis vil sinnssmelte med kjøttklompen tidligere kjent som Arnfinn Killingtveit (en slags menneskekunstner som bor i Trondheim).  Arnfinnvesenet har tidligere jobbet med forskjellige uttrykk, som musikk, lydkunst, installasjoner og performance.  Jeg, (Uoversettelig), har jobbet med ting som din hjerne på ingen måte kan forstå, så det er unødvendig å prøve å beskrive det noe nærmere da hodet ditt bare kommer til å eksplodere. Dog, på denne spesielle dagen med ImproLab, vil vi sammen fokusere hovedsakelig i det soniske domenet, da dette er mer kompatibelt med dine patetiske menneskelige sanser.

Anna Thu Schmidt er en dansekunstner med fokus på dans, improvisasjon, tverrfaglige prosjekter, stedsspesifikt arbeid, og integrert dans. Som aktiv soltilbeder, stjernekikker og fullmåneritualist føler hun seg i ett med universet og elsker å invitere folk på reiser inn i deres indre verdener. 
http://annathuschmidt.com

ImproDans Trondheim tilbyr et åpent, fritt og trygt rom for utforskning innen bevegelse og lyd med en leken tilnærming til improvisasjon. ImproLab er et improvisasjonslaboratorium for kunstnere fra alle disipliner og hele miljøet av bevegelses- og lydentusiaster i Trondheim.

Medvirkende

Kunstnerisk leder ImproDans Trondheim: Anna Thu Schmidt

Gjestekunstner / musiker: Arnfinn Killingtveit

Støttet av: Kulturdirektoratet, FFUK, Trondheim Kommune, DansiT

Foto: Freddi Schnellinger