Forestillinger Fullt program Kurs og samtaler Utvidet program
Pris
Gratis
Sted
Rosendal Teater
Lengde
1 time 15 min
fredag 13. september 2024 - kl.17:30

Velkommen til ImproLab med musiker Siri Gjære og dansekunstner Anna Thu Schmidt som en del av Kulturnatt.

Bli med på en bevegelses- og lydreise for å finne din indre groove. I denne ImproLab’en vil Siri og Anna utforske samspillet mellom rytmiske vokallyder og bevegelsesimprovisasjon både alene og i kontakt med hverandre. Du inviteres inn i et sonisk landskap hvor du deltar så mye du vil og veksler mellom å lytte, observere, bevege deg og skape.

ImproDans Trondheim ønsker å tilby et åpent, fritt og trygt rom for bevegelse og lydutforskning, og en leken tilnærming til improvisasjon. 

Arrangementet ledes på engelsk og norsk, og er åpent for mennesker i alle aldre med og uten danseerfaring. Kom og gå som du vil!

Presenteres i samarbeid med Rosendal Teater og Kulturnatt.

Om kunstnerne

Siri Gjære er sanger, komponist, tekstforfatter, skuespiller, improvisatør – utdannet ved Jazzlinja ved NTNU. Jobber tverrkunstnerisk, med utgangspunkt i musikk, med hvordan ulike omgivelser, holdninger og materialer virker inn på hvordan vi improviserer, musiserer og forholder oss til ulike sider ved det å være utøver/publikum. Kunstnerisk leder sammen med kunstner Ann-Cathrin Hertling i kunstnerkollektivet Wild at Art siden 2016, samarbeidet siden 2011. 

Anna Thu Schmidt er en dansekunstner med fokus på danseimprovisasjon, tverrfaglige prosjekter, stedsspesifikt arbeid og integrert dans. Anna har B.A. i Dance in Education (ArtEZ University of the Arts Arnhem/Nederland) og M.A. i Dansevitenskap (NTNU Trondheim/ Norge).
https://www.annathuschmidt.com

Co-produsert av:DansiT & Rosendal Teater
Samarbeid med:Kulturnatt