Barne- og ungdomsprogram Dansenett Norge Forestillinger Fullt program Multiplié dansefestival
Pris
Betal det du kan 75kr – 250kr
Sted
Rosendal Teater - Sal 2
Lengde
40 min
lørdag 25. mars 2023 - kl.15:00 Billetter
lørdag 25. mars 2023 - kl.18:00 Billetter

Kle deg i «ditt» lags supportertrøye, lev ut din indre groupie i din favoritt-band t-skjorte, eller pynt deg i noe mer eller mindre aktuelt for anledningen!

ERIK er et nært portrett av 21 år gamle Erik Victor Johnsen. Han er en energisk og autentisk fotballentusiast, behind the scenes-fantast, sprinter, kjendiselsker og groupie. Han er Olsenbandenimitator, og nerder på været. Erik har et spesielt engasjement for turistattraksjoner, fødselsdager, merkedager og høytider, nyheter generelt og værvarsel spesielt. Han er interessert i klima og miljø, Salt og Pepper på Polar Park, Marcus og Martinus, Norge i rødt, hvitt og blått, Dannebrog og peace-tegnet, og Faxe Kondi er hans yndlings sodavann.

Som publikummer er du velkommen til å gjøre som Erik. Vil du kle deg i supportertrøye? Leve ut din indre groupie iført favoritt band-t-skjorta, eller pynte deg i annen mer eller mindre aktuell finstas for anledningen? Ingen merch er for liten, intet julenissekostyme for stort. Selfies er også helt innafor – både med hverandre og med Erik.

Billetter lørdag 25.03 kl. 15:00 Billetter lørdag 25.03 kl. 18:00

Forestillingen er en del av Barne- og Ungdomsprogrammet som er et samarbeid mellom Rosendal Teater og DansiT. Forestillingen vises som en del av Multiplié dansefestival 2023 og i samarbeid med Dansenett Norge.

Medvirkende

Koreografi: Silje Solheim Johnsen
Dans: Erik Victor Johnsen
Musikk: Aggie Peterson Frost
Scenografi og kostyme: Kristine Gjems
Lysdesign: Tobias Leira
Kunstnerisk sparring: Marie Bergby Handeland
SoMe-pysslare: Eva Svaneblom

Produsentstøtte: Davvi – senter for Scenekunst

Foto: Siemen Dieserud

Støttet av Norsk Kulturråd, Tromsø Kommune og Rådstua Teaterhus

www.siljesolheimjohnsen.noInstagram: @ERIK_theperformer