Forestillinger Fullt program
Pris
Betal det du kan 75kr – 250kr
Sted
Rosendal Teater - Sal 2
Lengde
1 time
fredag 5. mai 2023 - kl.19:00 Billetter
lørdag 6. mai 2023 - kl.19:00 Billetter

En Caul inviterer publikum inn i en flytende tilstand av langsomme, minimale bevegelser der kroppen settes under lupen. Innenfor et kvadratisk rammeverk og under en elastisk, transparent hinne utforskes menneskets psyke i en oppsetning som er både poetisk og suggererende.

I Bülows monumentale tekstilinstallasjoner har kroppen en sentral plass. Den er på en eller annen måte alltid innelukket og begrenset, innenfor en tynn, gjennomsiktig, elastisk hinne, forankret til en geometrisk form egnet for stedet. De navlestrengslignende strukturene, som svinger mellom myke, bølgende bevegelsesmønstre og stramme, tilsynelatende harde geometriske former, smelter kropp og bygningsstruktur sammen, i en opplevelse som er både klaustrofobisk og beskyttende på samme tid.   

Utgangspunktet for En Caul er den rektangulære overflate som opptar hele scenerommet. Den er som en blendende opplyst geometrisk lunge som puster i takt med utøverens bevegelser. En Caul gransker den individuelle kroppen, og blir som en avbildning av menneskets psyke – et eksistensielt dypdykk hvor muskler, sener og hud blir bærere av indre motsetninger og spenninger. 

Billetter fredag 5. mai klokka 19:00
Billetter lørdag 6. mai klokka 19:00

Det blir kunstnersamtale rett etter forestillingen fredag 5. mai.

Medvirkende

Konsept, idé, visuelt uttrykk og scenografi: Malin Bülow
Koreografi: Marie Rechsteiner og Malin Bülow
Utøver: Marie Rechsteiner
Komponist: Pernille Meidell

Lysdesigner: Phillip Isaksen
Kostyme / special effects: Ragnhild Prestholt
Tekniker: Sebastian Sanders
Ytre øye: Ingri Fiksdal

Støttet av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Trøndelag fylkeskommune, FFUK, Trondheim kommune, Sparebank 1 SMN

Tilrettelegging

Scene – og publikumskonstruksjonen er tilrettelagt for rullestolbrukere. Ved spørsmål ta kontakt med produsent Betty Nilsen på epost betty@dansit.no eller per telefon 92435225.