7. november 2020 - kl.11:30 Hele dagen 100/gratis Sted: Rosendal Teater Sted: Rosendal Teater - Sal 1 Barne- og ungdomsprogram Forestillinger Fullt program Kurs og samtaler

Foredrag, workshops, jams, battles, open practice vogue ball og dance party med  ILL-Abilities og Cassandra Moldenhauer

Dette arrangementet er foreløpig utsatt.

Velkommen til en hel dag dedikert til hip-hop og ballroom-kulturene, med spesielt fokus på breaking og vogue. Passer for voksne og barn/unge fra 10 år og oppover!

Hip-hop- og ballroom- miljøene oppstod som subkulturer i New York utover 1900-tallet. Begge kulturene vokste frem blant grupper som av ulike grunner levde på siden av majoritetssamfunnet, og som fant styrke, frihet, aktivisme og tilhørighet gjennom egne kulturelle og kunstneriske uttrykk. Elementer fra disse kulturene er senere blitt både mer utbredt og kommersialisert, og er sterkt tilstede i dagens populærkultur, blant annet innen dans, musikk, film og mote.

På Dip intoBreaking & Vogue får du en introduksjon til den historiske og kulturelle betydningen bak det vi kjenner til som dansestilene breaking og vogue. Du kan plukke opp noen nye trinn på workshops og briljere med egne, unike skills i battles, på practice vogue ball eller på dansefesten mot slutten av kvelden!

Velkommen til en dag viet til å feire det unike, og bli bedre kjent med hip-hop og ballroom-kulturene som arenaer for mangfold i alder, kjønnsuttrykk, funksjonsvariasjoner og kropper!

Med

Redouan «Redo» Ait Chitt (NL) og Luca «Lazylegz» Patuelli (CA) fra det internasjonale breakdance-crewet ILL-Abilities kommer tilbake til Trondheim og er klare for å dele av sin kunnskap og smittende entusiasme gjennom foredrag, workshops, jams, battles og visninger.

Cassandra Moldenhauer fra Kiki House of Meraki er pionér for vogue- og ballroom-miljøet i Norge. Cassandra vil holde workshops og foredrag, og organiserer et eget “Open Practice Vogue Ball” for alle som ønsker å delta.

MC: Diesel
DJ: Gin Bootz (battle)
DJ: Soldal (open practice vogue ball + dance party)

Program: Dip Into – Breaking & Vogue

10.00 – 11.30: Workshop: Vogue (Advanced)
11.45 – 13.00: Foredrag – Dip Into: Introduksjon til ballroom/vogue og hip hop/break
13.15 – 14.45: Workshop: Vogue eller Break  (Inclusive/beginner)
Pause (påmelding til battles)
15.30: Jamsession
16.00: Allstyle battle preselection
17.00: Jamsession + pauseinnslag
18.00: Semifinaler + finaler
21:00: Open practice vogue ball
22:00: Dance party – alkoholfritt

Målgrupper workshop:
Vogue – 15 og oppover
Break – 10 og oppover

Priser
Foredrag: Gratis
Workshop: 100 kr – inkl. inngang resten av dagen
Inngang Battle/Jam/Open practice Vogue ball: 100 kr (Gratis hvis du deltar på battle eller ball)
Dance Party: Gratis