Fullt program Kurs og samtaler Utvidet program
Pris
Gratis
Sted
Lademoen park, Rosendal Teater
Lengde
ca 2 timer
fredag 13. september 2024 - kl.15:00

Det er allerede tredje sesong med DansiT-salong som fast innslag i programmet. Også denne høsten har DansiT invitert kunstnere til å holde en salong om det de brenner for, engasjerer seg i og undrer seg over. Vi møtes for å lytte, dele, danse, være. 

Under Kulturnatt inviterer vi til en spennende salong i samarbeid med koreografduoen LATERNA, der både trær, mennesker og alt der imellom inngår som deltakere i et kunstnerisk og meditativt møte – midt i Lamoparken. 

I perioden 2018-2022 besøkte dansekunstnerne Inger-Reidun Olsen og Marianne Skjeldal fire gamle, markante og ærverdige bytrær i Oslo gjennom fire årstider. I september kommer de for å møte Lønnen i Lamoparken – og vil ha med deg i sin Tree Talks! Kanskje kan dere innta spagyrisk elixir (plantealkymi) av lønn og reise inn i treet?

Etter Tree Talks følger en samtalesekvens inne på Rosendal Teater, der LATERNA fasiliterer en samtale om: Hvordan gå «det mer-enn-menneskelige» i møte? Her deler duoen fra sin kunstpraksis som de omtaler som en kunstnerisk økologi, og fra sin bokutgivelse Utopian Gardens.

Medvirkende

Koreografduo LATERNA:Inger-Reidun Olsen & Marianne Skjeldal
Samarbeid med:Kulturnatt