Dansens Dager Fullt program Kurs og samtaler Utvidet program
Pris
Gratis / påmelding
Sted
Lengde
2 timer
lørdag 29. april 2023 - kl.17:00 Billetter

DANS DANS DANS 

ImproDans Trondheim feirer Dansens Dager 2023 med ImproStunt verksted og forestilling lørdag 29. april 2023 kl. 17:00-19:00 på HAVET. Arrangementet holdes på engelsk.

Arrangementet starter med ImproStunt-verksted som gir en introduksjon til dans og musikkimprovisasjon i et stedsspesifikt miljø. Etter en kollektiv oppvarming fortsetter vi med improvisasjonsoppgaver på stedet der vi tar inspirasjon fra elementer i rommet.

Verkstedet etterfølges av en ImproStunt-forestilling kl. 18:00 som fyller kulturarena HAVET med musikk og dans. Gjennom en leken tilnærming utforsker vi bevegelser både alene og i møte med andre, til levende musikk og i samspill med publikum. Verksted-deltakere er invitert til å delta i forestillingen sammen med dansekunstnere Karoline Ellingsen Wheeler, Ingeborg Dugstad Sanders, Anna Thu Schmidt og musikere Joel Vide Hynsjö (perkusjon), Kim Aksnes (trompet) og Björn Guo (bratsj).

Arrangementet holdes på engelsk av dansekunstner Anna Thu Schmidt. Danserfaring er ikke nødvendig! Musikanter er hjertelig velkommen til å delta og ta med egne instrumenter. Det er et gratis arrangement støttet av Kulturdirektoratet, Trondheim Kommune, SpareBank 1 SMN, DansiT og HAVET.

Registrering via: https://improdanstrondheim.hoopla.no/sales/event/3574530439

ImproDans Trondheim ønsker å tilby et åpent, gratis og trygt rom for utforsking av bevegelse og lyd, samt en plattform for stedsspesifikke og tverrkunstneriske forestillinger basert på improvisasjon.