Full program Workshops and talks Multiplié Dance Festival
Location
DansiT
Duration
1 time
Friday 15. April 2016 - kl.09:00

Velkommen til en times Breakfast Clubbin – der det kun er pur kjærlighet og deltakelse som gjelder!

Ta med en venn, del en sang på spillelista vår og start dagen med dans. Åpent for alle, uavhengig av yrke og utdannelse.

Breakfast Clubbin er initiert og utviklet av Rannei Grenne og Solveig Styve Holte som et forslag til å danse mer sammen. Her deles arbeid, svette og entusiasme. Grenne og Styve Holte arbeider skapende og utøvende med dans og koreografi med base i Oslo. Tilbudet inngår i timeplanen ved PRODA Oslo og undervisningsopplegget ved Skolen for Samtidsdans.

WORKSHOPEN ER GRATIS!

PÅMELDING: Send en mail med navn, tlf.nr. og aktuell workshop til eline@dansit.no innen onsdag 6. april.

Om Rannei Grenne og Solveig Styve Holte

Solveig Styve Holte (f.1984 i Volda) arbeider skapande og utøvande innan dans og koreografi med base i Oslo. Våren 2015 avslutta ho ein master i koreografi ved Kunsthøgskolen i Oslo og avgangsarbeidet hennar Lightness undersøkte korleis koreografi kunne manifestere seg i ulike kontekstar. Holte arbeider for å utvikle nye strukturar for dans og koreografi i Norge. Hennar koreografiske praksis består av å skrive, publisere og initiere nye plattformer for dele kunnskap, samt å arbeide fram nye estetiske uttrykk åleine og i samarbeid med andre. Våren 2016 er ho med og gir ut eit nytt magasin om Koreografi i Norden og ho har vore involvert i arbeidet med framtidsdans.no, Spleis og Seminarium. Holte har undervist mellom anna ved Skolen for Samtidsdans, Kunsthøgskolen i Oslo og Praxis Oslo  og utover eige kunstnarleg arbeid samarbeida med koreografar som Mårten Spångberg, Eva-Cecilie Richardsen, Julyen Hamilton, Deborah Hay m.fl. og vist arbeida sine mellom anna ved Hotel Pro Forma, Podium, Dei Nynorske Festspela, Teatret Vårt, Riksscenen, Fartein Valen festivalen, Den Kulturelle Skulesekken m fl. Holte mottok Diversestipend for Yngre Kunstnere i 2013 og 2015, og Kunstnerstipend fra Møre og Romsdals fylke 2011.

Rannei Grenne (f. 1987) er utdannet dansekunstner fra Skolen for Samtidsdans 2008-2010, og har en BA i dans fra Dans och Cirkushögskolan 2010-2013 i Stockholm. Grenne jobber skapende og utøvende med dans, og har blant annet vist soloprosjektetAndrevalg under Seminarium #3 Oktoberdans, Scene:Bluss, jobbet med The Great Pretenders ved Marie Nikazm Bakken og Fredrik Floen i deres produksjonKongsemnerne i 2015, og kunstnere som Heine Avdal og Yukiko Shinozaki, Goro Tronsmo, Shai Faran, Daisuke Kosugi, Mai Hofstad Gunnes, Runa Borch Skolseg, Jon Tombre, Martin Kilvady (ved DOCH) og Mette Ingvardsen (ved DOCH). Grenne har vært med å starte prosjektet «Ny Høvik Ballett» på Henie Onstad Kunstsenter, som viste forestillingen Ny Høvik Ballett/Hilma af Klint/Haik W i utstillingen Hilma af Klint. Grenne har også vært vikar i Ingri Fiksdals forestilling BAND, og er med i hennes nye produksjon, med premiere i Graz september 2016. Sammen med Solveig Styve Holte er hun initiativtaker til Fridans og BreakfastClubbin, i samarbeid med PRODA, Rom for Dans og Skolen for Samtidsdans. Grenne underviser teknikk og bevegelse på Skolen for Samtidsdans (høsten 2015 og våren 2016). Grenne mottok Diversestipend for Nyutdannede Kunstnere fra Norsk Kulturråd i 2014.