11. september 2014 - kl.12:30 1,5 timer 95 kr (gir inngang til Sted: DansiT Kurs og samtaler

Lær mer om arbeidet til Signe Becker og Tilo Hahn, og få med deg danseforestillingen HOODS til spesialpris!

Scenograf/kunstner Signe Becker og lysdesigner Tilo Hahn jobber sammen i Verk Produksjoner, i den nye versjonen av Stormen som ble vist på Henie Onstad Kunstsenter våren 2013, og i HOODS av Fiksdal/Becker som vises under Bastard 2014. I denne samtalen presenterer de seg selv og sitt arbeid. De vil spesielt ta for seg hvordan de i HOODS har jobbet med scenografi og lys som endel av den totale koreografien.

En herlig og surrealistisk drømmeverden med maskerade. Frihet bak sløret, lys, farger, tøy, musikk og kropper i fri flyt i en grensesprengende teaterinstallasjon.

Alle som deltar på samtalen får billett til spesialpris på kun 95 kr til den påfølgende visningen av HOODS i Verkstedhallen kl. 15.00. Dersom du ønsker å gå på både samtale og forestilling, ber vi deg sende påmelding med navn til dansekonsulent Eivind Haugland senest onsdag 10. september. Samtalen er åpen for alle interesserte! NB! Det blir en kort oppsummerende prat (ca. 15 min.) med evt. spørsmål rett etter forestilling, hvor også dansere og komponist/musiker vil delta.

HOODS er nominert til Kritikerprisen 2013 – 2014!

Om Signe Becker

Signe Becker er scenograf og kunstner og arbeidene hennes omfatter teater, performance, dans og egne kunstprosjekter. Siden 2006 har Becker vært scenograf for Verk Produksjoner, hvor to av produksjonene har vunnet Heddaprisen for Årets forestilling. I 2013 var Becker nominert til Heddaprisen for årets scenografi for «Stalker» og «Build Me A Mountain». Hun har også samarbeidet med Fiksdal om produksjonene «The Orchard Ballads« og «Night Tripper».

Om Tilo Hahn

Tilo Hahn har vært lysdesigner for flere av de ledende norske kompaniene innen dans og teater. I dag arbeider han blant annet for Siri og Snelle Produksjoner, Henriette Pedersen, Verk Produksjoner og Ingri Fiksdal. I tillegg gjør Hahn lys for klubbkonseptet Sunkissed, utstillingsrommet ++ og utestedet Jæger. Tidligere har han jobbet som lysmester på Dansens Hus og tekniker på Black Box Teater Oslo.