10. april 2018 - kl.19:00 Hele festivalen Gratis Sted: Kunsthall Trondheim Sted: Trondheim Fullt program Kurs og samtaler Multiplié dansefestival

Åpninger, lukkinger, omrokkeringer, ansiktsløft, Jahn Teigen på orgel og alt du ellers måtte ønske deg i løpet av en festival!

ÅPNINGER er et langsiktig samarbeid mellom kunstnerne Marie Bergby Handeland og Morten Liene, hvor de utvikler og utøver opplevelsesbaserte tjenester for festivaler og festivalpublikum.

Vi tilbyr en meny bestående av ulike tjenester publikum kan bestille når de måtte ønske gjennom festivalen. Vi har latt oss inspirere av andre serviceinnstilte yrker der tjenester ytes, og er opptatt av å imøtekomme alle bestillinger så godt vi kan. Med det sagt, er hver tjeneste vi leverer alltid innøvd med en estetisk og emosjonell preferanse. I ÅPNINGER arbeider vi med å slippe til store og varme følelser i kropp og stemme, med koreografi som struktur. Ved å lengte, savne og forelske, tillater vi oss å jobbe aktivt med sjarm, inderlighet og sjenanse.

Meny

Under Multiplié dansefestival stiller vi med full tjenestemeny, og vil være tilstede under hele festivalen. Du kan velge blant tjenester som «Følgesvenn», «Hatestund», «Snikdansing» med mer. Den fulle menyen finner du i opptrykte eksemplarer rundt om på festivalen, eller på www.åpninger.com.

Du bestiller tjenester ved å sende en sms til nr 91713764. Vi vurderer bestillingen og kapasiteten vi har til å levere fortløpende, og gir deg et svar så raskt vi kan.

Du kan også komme innom oss i kontortiden vår i Kunsthall Trondheim hver dag tirsdag – fredag mellom kl 16.00 – 18.00, eller lørdag mellom kl. 12.30 – 14.30

Medvirkende

Konsept / utøvere: Marie Bergby Handeland og Morten Liene

Støttet av: Norsk Kulturråd og Fond for utøvende kunstnere