Forestillinger Fullt program Kurs og samtaler Multiplié dansefestival
Pris
Betal det du kan 75kr – 250kr
Lengde
1 time 10 min
lørdag 18. mars 2023 - kl.18:00 Billetter

Et tankevekkende forestillingsforedrag fra en av Storbritannias mest profilerte og internasjonalt anerkjente kunstner med nedsatt funksjonsevne.

Claire Cunningham – en av Storbritannias mest roste og internasjonalt anerkjente kunstnere med nedsatt funksjonsevne  – presenterer et performativ foredrag med fokus på egen kunstnerisk praksis. 

Med 4 Legs Good utforsker Claire spenningen mellom seg selv og krykkene, men også hvordan krykkene kobler henne til omverdenen. Hun demonstrerer sin egen unike bevegelses-stil “Quanimacy”, og avviser med dette formell dansetrening og teknikker som er skapt for funksjonsfriske kropper. Hun diskuterer hvordan hennes eget arbeid er påvirket av opplevelser av funksjonsnedsettelse, og hvordan dette påvirker måten samfunnet ser på kunnskap, verdi, tilhørighet og gjensidig avhengighet.

Dette er et avslappet og uformelt arrangement hvor publikum er fri til å gjøre hva de trenger for å være komfortable. Det vil være flere ulike sittemuligheter. Det vil også være mulig å stille Claire spørsmål du måtte ha. 

Hele foredraget synstolkes gjennomgående av Claire selv, og all tale tekstes.

Språk: Tale: engelsk / Synstolkning: engelsk / Tekst: norsk

Billetter – Lørdag 18. mars kl. 18:00

Forestillingen er en del av Multiplié dansefestival 2023

Informasjon om universell utforming på Rosendal Teater


Medvirkende

Av og med: Claire Cunningham

Foto: Meyer_Unlabel

www.clairecunningham.co.uk / Facebook: ClaireCunninghamProjects / Twitter+Instagram @clairecprojects